Spuiten op locatie

Ook kunt u ons inschakelen voor spuitwerk op locatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld vaste balies spuiten die niet te demonteren zijn. Hiermee geeft u uw interieur eenvoudig een mooie makeover. Een bestaande bar kunnen we voorzien van een beschermende coating, waardoor deze weer alcohol bestendig wordt.

De Rottum het resultaat

De Rottum, het passagiersschip van Lauwersoog naar Schiermonnikoog, alle palen van het tussendek in metallic hoogglans en wit/grijs zijdeglans strak geschuurd en gespoten.

Laboratorium voor Infectieziekten in Groningen

In het pand van het laboratorium voor infectie ziekten in Groningen bevindt zich een grote, prominent aanwezige gele trap. Bij de bouw is deze trap beschadigd geraakt. Wij hebben deze trap volledig op locatie gespoten zodat deze weer 100% strak midden in de ruimte staat.

Nieuwbouw Ziekenhuis Bernhoven te Uden diverse balies

Voorbewerken en afplakken van reeds ingerichte zalen voor de spuitwerkzaamheden aan afplakken Bernhoven. Alles afgeplakt Bernhoven: Eind resultaat balies spuiten, hierbij is ook duidelijk te zien dat alle vloeren en muren al bekleed waren terwijl wij nog moesten spuiten.

Massief houten aanrechtblad bij particulier

Dit aanrechtblad kon niet verwijderd worden. De laklaag was helemaal versleten.

Radiatoren bij verbouwing pand van Boeyenoord in Assen

Voor deze werkzaamheden hebben wij alle kennis en apparatuur in huis om snel en accuraat te werken.