Het bedrijf

Meubelspuiterij Color Styling werkt veel met Interieurarchitecten, projectinrichters, meubelmakers samen om tot een mooi en goed resultaat te komen. Gezamenlijk komen we tot een betaalbare en met een jarenlang plezier met de klant tot een tevreden oplossing.

Bijvoorbeeld:

Heeft u een huis gekocht of wilt u het verkopen?

Maar in het huis zit een keuken die u wel mooi vindt maar qua kleur helemaal niet bij uw interieur past dan kunt u deze laten spuiten in iedere gewenste kleur en glansgraad van mat, zijdemat tot super hoogglans.

Zelfs uw houten keuken kunnen wij in een super hoogglans metamorfose spuiten. Dit alles in 2-componenten meubellakken, welke stoot en krasvast is en éénvoudig te reinigen. U zult verbaasd staan en uw eigen keuken bijna niet meer herkennen.

Ook voor de verkoop van uw huis kunt u bevorderen door uw keuken deuren in een andere kleur te laten spuiten dan de kunststof geel af fabriek. Menig woning is op deze manier sneller verkocht. Spuiten is aanmerkelijk goedkoper dan een nieuwe keuken en dus weer goed voor je eigen portemonnee.

Vindt u uw tegels achter uw keuken oubollig?
Maar hebt u geen zin aan breekwerkzaamheden? Wij kunnen gespoten achterwanden op maat leveren en monteren in iedere gewenste kleur.

Vakkundig werk voor betaalbare prijzen.