Meubelspuiterij Friesland

Meubelspuiterij Friesland

Color Styling biedt zijn diensten onder andere aan in de provincie Friesland. Wij kunnen in onze spuiterij in de stad Groningen meubelen spuiten in elke gewenste kleur. Omdat wij uitsluitend werken met de beste materialen en de nieuwste technieken weet u altijd zeker dat het eindresultaat helemaal naar wens zal zijn.

Meubelen vervoeren in Friesland

Door de uitgebreide mogelijkheden in onze spuiterij is het vaak handig om meubelen eerst naar Groningen te vervoeren. Maar ook spuiten bij u op locatie in Friesland is voor ons geen enkel probleem. In zo’n geval kunnen wij bij u langskomen en de meubelen op locatie spuiten in de gewenste kleur. Heeft u geen vervoer voor de meubelen die u wilt laten spuiten, dan kunnen wij altijd kijken hoe we u daarmee kunnen helpen. Omdat wij zijn gevestigd in de stad Groningen zijn de lijnen kort en kunnen wij u goed van dienst zijn.

Meubelspuiterij met vele klanten in Friesland

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk eens bij de door ons eerder geleverde werken. Of neem direct contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte.